Това каза в ефира на Нова телевизия политологът Слави Ангелов. По думите

...
Това каза в ефира на Нова телевизия политологът Слави Ангелов. По думите
Коментари Харесай

Експерти: ГЕРБ-СДС ще направи усилие и ще се обърне към партиите

Това каза в ефира на Нова телевизия политологът Слави Ангелов. По думите му политическите партии няма да стигнат до консенсус.

 

Според политолога Светослав Малинов по-скоро е вероятен кабинет с втория мандат. „ Нещо, което да се закрепи, виждам единствено по тази формула – равно отдалечени неярки политически фигури с  ясното схващане и от двете страни, че никой не е удовлетворен ”,  каза той.

 

„ Мисля, че ГЕРБ-СДС ще направи изпитание и ще се обърне към партиите. Това беше декларирано от водача Бойко Борисов. Никога обаче не би трябвало да се доверяваме изцяло на думите му, защото той е показвал, че работи съгласно ситуацията.

 

За мен една такава хартиена коалиция, преповторена като ръководеща, не е добра. Затова бих се съсредоточил върху втория мандат, който стартира да се обрисува като действителна опция ”, изясни Малинов.

 

„ Вярно е, че живеем в сюрреалистични времена. Мисля, че ГЕРБ-СДС в действителност не биха рискували да създадат хартиена коалиция. Почти съм сигурен, че ще предложат държавно управление.

 

Трябва да се замислим какво би се случило, в случай че ГЕРБ-СДС поддържа държавно управление на ПП-ДБ. Това държавно управление ще стане пленник на първата политическа мощ ”, сподели политическият психолог Росен Йорданов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР